Inspiratiemiddag: Samen gaan we groener! 8 februari

Deze inspiratiemiddag is speciaal voor alle inwoners, organisaties en bedrijven van de gemeente Leeuwarden die actief aan de slag willen met het groener maken van hun werk- en woonomgeving. Groen houdt niet op bij de voor- of achtertuin. Groen gaat verticaal, het dak op en zelfs mobiel!

Gardening tools and vegetables in green grass at autumn season.Sunny day.

Laat je inspireren door de vele mogelijkheden voor een groene leefomgeving voor mens en dier. Leer over het belang van biodiversiteit in je tuin, groene wanden en gezondheid door natuur. Schrijf mee aan een stuk voor de nieuwe Leeuwarder gemeenteraad. Kom meer te weten over de projecten van Operatie Steenbreek en denk mee over groen voor toekomstige generaties. We hebben een prachtig programma waar Stefan Vreugdenhil van Vogelbescherming Nederland ons vertelt over ‘Natuur inclusief bouwen’ en Hovenier Douwe Snoek licht ons de principes van de ‘Levende Tuin’ toe.

Meer informatie over het programma en de workshops vind je op de website van de gemeente: www.leeuwarden.nl/nl/nieuws/samen-gaan-we-groener.

Help mee de gemeente te vergroenen 
Gemeente Leeuwarden draagt bij aan het groen in de vorm van een stimuleringsregeling. Daar vertellen we je alles over tijdens de Inspiratiemiddag Samen gaan we groener. Samen gaan we voor een groenere en gezondere gemeente Leeuwarden!

Reageren is niet mogelijk